søndag den 14. februar 2010

CFW DAY # 3 // SHOPPING WITH NICKLAS
Fredag eftermiddag, efter David Andersen showet, havde vi nogle få ledige timer. Dem brugte vi sammen med Nicklas, vi tog nemlig på shopping. I H&M fandt vi det 'labre' skindjumpsuit, som har været flashet rundt omkring i blogland den seneste måned, vi valgte at proppe Merete i den, til en fin omgang prøvning. Den gør jo virkelig kun gode ting for kvinde kroppen, man får i hvert fald voldsomt fødedygtige hofter i den, det skal der ikke herske tvivl om. Nicklas fandt et par labre bukser, fra H&M Man trend på udsalg, samt et par i velour også.

Nicklas og jeg prøvede fantastiske pang-farvede tørklæder og skønne huer i H&Ms udsalgsafdeling, de var jo slet ikke til at stå for. Senere var vi i Hay, hvor vi brugte lang tid i deres 'børne'afdeling. Merete fandt et par robotsager, som kom med hjem, i mens jeg tog ismanden, Brøndbyfan-ski-manden og businessmanden med til ishockeykamp.

I Monki fandt Nicklas og jeg skønne pompom hårspænder, som vi legede lidt med, de var jo virkelig ikke til at stå for. :D

4 kommentarer:

sikkala sagde ...

Ditte! Får vi ikke outfits billeder af dig fra modeugedagene? -de billeder fra andre blogs hvor du dukker op i baggrunden ser du cool ud, så kunne god rigtig tænke mig at se nogle "hele" outfitsbilleder :)

Ditte sagde ...

Sikkala, vi har desværre ikke fået taget flere billeder, dag 2 var helt forfærdelig, så vores humør var helt i bunden og vi fik ingen billeder taget. :( Og fredag var alt for travl. Desværre :)

Brigitte sagde ...

Haha I har moret jer :-D

Ditte sagde ...

Det har vi i hvert fald :D