lørdag den 13. februar 2010

CFW DAY #2 // THE CRAPPY DAY


Her ses søde Frede, med skønne Kruse i baggrunden, vi brugte dagen på at savle over hendes pels.
Derudover ser I Didder Rønlund og ham der fra De Fantastiske 5, vi husker desværre ikke hans navn

Torsdag havde vi tre shows på programmet, Wackerhaus i Rådhussalen, Miss Sixty i Lille Vega og Vilsbøl de Arce i Pakhus 11. Dagen startede skønt ud hos Wackerhaus, hvor vi blev seatet på en række specielt til bloggere, hvor vi sad sammen med Kia og Nicklas.

Vi havde nogle timers pause, som blev udnyttet til hygge derhjemme, samt et bad og tøjskift, før turen gik til Lille Vega, hvor vi ventede udenfor i frosten i 30 minutter, og var lige ved at dø, ca. Da vi endelig kom ovenpå, hvor showet skulle holdes, var der ca. 30 stole til rådighed, mens vi fik at vide, af en anden blogger (husker ikke lige hvem :D ), at der var sendt 1700 invitationer ud. Der var 'middag', som blev serveret i et meget småt lounge område, hvor ca. 50 af de måske 500 gæster kunne sidde ned, hvilket vi var heldige at gøre. Dog var der også frie drikkevarer, så vi fik en øl og noget cola skyllet ned. Vi opgav dog at se showet, da vi umuligt ville kunne se noget alligevel, så vi blev i loungen. Vi var ret skuffede over arrangementet, da gratis drikkevarer og mad altså ikke er alt, vi var trods alt kommet for at se et show, som vi endte med ikke at kunne se. Men aftenen skulle blive værre endnu.

Vi tog en taxa fra Miss Sixty til Vilsbøl de Arce, hvor det lille lokale, der stødte op til salen, hvor showet skulle holdes, allerede var godt fyldt, da vi ankom og godt tilrøget. Vi endte med at vente i halvanden time, og det første vi blev mødt af, da der endelig kom skred i sagerne, var de sureste og mest ubehøvlede seatere under denne modeuge. Vi endte faktisk med at gå uden at se showet, da deres måde at møde publikum på var under al kritik. Så vi har desværre ikke mange gode ord at sige om denne dag, dog var Wackerhaus og deres seatere rigtig søde og imødekommende. Jeg glemte dog min goodiebag, og da jeg gik tilbage for at hente den, havde nogle andre hapset den. Så jeg snuppede en, der var blevet efterladt på frontrow.

Vi underskylder for de manglende billeder, men modet forsvandt i løbet af dagen, og der var ikke meget at tage billeder af.

9 kommentarer:

Miss Scarlett sagde ...

Øv det lyder kedeligt! Man forventer lidt noget andet når man smider alt hvad man har i hænderne for at komme til modeuge..

http://scarlettswonderland.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Der er i dag en dobbeltside i Berlinske Tidende om modeugen, hvor bloggerne også er omtalt(" De indtog for alvor første række, tog billeder af hinanden og sig selv og postede dem på deres blogs.")Forresten hedder ham fra "De fantastiske Fem" ikke Jim Lyngvild? P.S.: Modeugen fik ikke den bedste kritik.

Merete sagde ...

Miss Scarlett: Ja det var desværre rigtig ærgerligt.

Anonym: Spændende med artikelen. Jeg kan godt forstå at det ikke er så god kritik modeugen har fået. Vi har i hvert fald ind i mellem været skuffede, specielt over seaterne.
Og nej det er nu ikke Jim Lyngvild, selvom han nu også var til en del shows.

/Merete

Nana sagde ...

Hvem er ham den gamle på front row?

Merete sagde ...

Hvis det er ham der sidder til venstre for Didder Rønlund er det en fra de fantastiske fem.

/Merete

Ida T sagde ...

Tak de damer, for at give mig muligheden for at opleve wackerhaus Showet. Det var for cool. Og vi blev faktisk seatet på første række, og fik derfor goodiebags med hjem. Super optur!
BTW, Den smukke mand hedder Michael Holm.

Merete sagde ...

Ida: Det var da dejligt, at høre at de var en super oplevelse. Det er vil glade for. Og tak for "De fantastiske fem" info;)

/Merete

Anonym sagde ...

I stod i kø i 10 min! Helt ærligt! Jeg stod foran jer :)

Ditte sagde ...

Anonym: Dejligt, at du holdt så godt øje med os, at du ved bedre end os, hvor længe vi ventede.