tirsdag den 31. marts 2009

A NEW PAIR OF SUNGLASSES?

Jeg er på jagt efter et par nye solbriller til denne sæson. Jeg elsker aviator modellen og det kunne godt være at det er sådan et par, fra enten Marc Jacobs (øverst til venstre)eller Tom Ford(nederst til venstre), det bliver til. Derud over synes jeg også at LV laver nogle rigtig fine modeller(til højre), som nok også skal prøve inden jeg bestemmer mig. Slutteligt skal jeg lige have et ekstra kig på Chloe's nye modeller, hvor der også er et par fine i mellem.

Photobucket
Polyvore.com

MODEL STREETSTYLE

Photobucket

(tfs)


GUEST // HANG OUT WITH CAMILLA

Jeg var, som sagt, i biografen med vores fælles veninde Camilla i søndags. Vi tog en tur på café efter filmen og brugte mulighed til at tage et par billeder af Camilla's outfit, da hun havde en nyindkøbt smuk vintage ring på. Desuden havde hun en af sine mange smukke tasker med og denne gang var det Bombay modellen fra Botkier der blev luftet.

Photobucket

mandag den 30. marts 2009

BUY // LONG SLEEVED TEE FROM H&M MEN'S DEPARTMENT

Jeg fandt denne l/s tee i herreafdelingen i H&M denne lørdag. Den er en smule see-through og der skal derfor en tank under. Jeg har desuden gjort mig et andet større og labert køb, som jeg håber jeg kan vise jer snarest.


Photobucket

OUTFIT // IN THE CINEMA ON A SUNDAY

Photobucket

Sweatshirt H&M Trend
Jeans Acne
Tank Malene Birger
Taske Miu Miu
Støvler Vintage
Tørklæde Louis Vuitton
Armbånd Liberty, Pico mm.
Ringe Vintage, Arena 10

H&M SPOTTING #7

Photobucket

Jeg har spottet disse alt for lækre basis sager i H&M's basis afdeling den anden dag. De er super fine og lette i stoffet. De koster alle 98,-.

søndag den 29. marts 2009

VELVET SNOW SALE // PART 3

Merete og jeg sælger ud sammen denne gang. Der er sko fra str. 36-37 og tøj fra 34-42. Smid en kommentar med jeres mail adresse, hvis I ønsker salgsmailen tilsendt. Kommentaren bliver ikke offentliggjort.

Photobucket

OUTFIT // OUT WITH FRIENDS

Photobucket

Bluse H&M Trend
Nederdel H&M Trend
Støvler Chloé
Taske Balenciaga City
Halskæde H&M
Ringe Vintage

(Undskyld for kvaliteten, det er taget kl. 03.25 på en bar ;) )

RABENS SALONER SCARVES

Photobucket
Øverste række fra venstre mod højre: Pudder, Creme, Dark Smoke (Det jeg har), Teal
Næste række: Karry, Pudder, Pink (lyselilla IRL), Koral


Jeg var inde i byen i fredags og der snuppede jeg lige et billede af alle Rabens Saloner tørklæderne samlet.

lørdag den 28. marts 2009

ZARA SPOTTING

Jeg var en tur i Zara i dag og fandt et par labre sager, der alle gerne måtte være mine. Jeg fandt bl.a. den sorte version af den læderjakke jeg har vist tidligere på ugen. Desuden have de fået en creme farvet version af den læder biker jakke, jeg købte i Zara sidste år og som jeg boede i sidste efterår. Der er også kommet en version af haremsbukserne, som rynker ved anklerne og en rigtig fin hvid oversize habitjakke.

Photobucket

Photobucket

ARRIVAL // VINTAGE RINGS

Photobucket

Så kom begge mine nye vintage ringe hjem, jeg havde egentlig købt 3, men den sidste passer slet ikke mine fingre. Den er for stor til den finger, den egentlig var købt til, og den er lidt for stram på den anden, jeg overvejede at bruge den til. Så den ryger nok videre. Men de to andre, er super fine, så dem er jeg rigtig glad for. Hvis I er i tvivl, så er den i midten gammel, mens de to andre er de nye.

BUYS // NEW LIBERTY BRACELETS

Jeg har nu fået købt to nye liberty armbånd på TS til "samlingen" af de to jeg havde i forvejen. Der er virkelig mange fine prints at vælge i mellem og der er stadig flere jeg gerne vil tilføje. Men til at starte med får I lige et billede af de to nye og af alle fire. Armbåndene kan købes her

Photobucket

DESIRABLE OUTFIT // FULL SKIRT & STUDDED BOOTS

Photobucket

Top - Ukendt, Nederdel - Topshop, Armbånd - Rabens Saloner, Ring - E&J, Tørklæde - Rabens Saloner, Jakke - Rick Owens, Taske - Proenza Schouler, Støvler - Chloé

fredag den 27. marts 2009

ANOTHER VERSION OF THE DROP CROTCH PANTS

Jeg har fundet disse haremsbukser fra American Vintage på Youheshe. De er i tyndere stof end de tidligere viste fra Rabens saloner og jeg tror måske at jeg hellere vil have denne version. Jeg synes det tynde stof og farven er rigtig god til denne version. Jeg ville dog gerne prøve dem inden jeg endelige beslutter hvilke, hvis overhovedet nogle, der skal tilføjes min garderobe.

FABULOUS TEE // MONKI

CONSIDERING // A NEW BAG

Jeg går og overvejer om der skal en ny taske til min samling. Jeg er vild med Balenciagas pom pom model, især i farven anthracite, men den klassiske Chanel jumbo drømmer jeg også om. Chanel tasken ville være skøn til et par jeans, en tee og et par flade sko, hvor den kunne bære hele outfittet. Balenciaga tasken er en lidt mere "vild" model og som også vil gå til det meste. Jeg er stadig i vildrede????

torsdag den 26. marts 2009

MONKI SEE, MONKI DO, I LOVE

Photobucket

Photobucket

Jeg vil rigtig gerne en tur i København og Malmö igen inden for nærmeste fremtid. For det første savner jeg Merete (og Camilla og de andre) rigtig meget. Men derudover trænger jeg til en shoppetur i Malmö, med inkluderet tur på Jensens, så Merete, Camilla og jeg kan få bøf og sauce til formidable priser. Men Monki vrimler jo også med labre sager, og det er alt sammen noget, som helt sikkert ville kunne gøre min sommer garderobe en hel del sjovere.

onsdag den 25. marts 2009

OUTFIT // TOPSHOP FUR & MY LED ZEPPELIN TEE

Photobucket

T-shirt Vintage Led Zeppelin
Nederdel H&M
Pels Topshop
Støvler Topshop
Taske Miu Miu

MARCH // SPOTTING IN THE CITY

Photobucket

Jeg var inde i byen i fredags, og der spottede jeg lidt lækre sager rundt omkring. Blusen er fra Second Female og kostede 400,-. Cardiganen med lynlåse er fra H&M og koster 249,- og så er der til sidst den skønne, blødeste skindjakke fra Gestuz til 1800,-. Den kommer i et andet indlæg senere, hvor I kan se den på Camille, som er den heldige ejer af den.

BUY // KNITTED SWEATER FROM H&M TREND

Jeg fandt denne sweater på Trendsales forleden, og nu går jeg og venter på, at den kommer hjem til mig. Strikken er fra H&M trend, og er fra flere år tilbage. Jeg fik aldrig prøvet eller købt den. Hvilket jeg senere har ærgret mig meget over. Så da den dukkede op på TS, måtte jeg slå til. Jeg planlægger, at den skal sættes sammen med en Samsøe Samsøe tankkjole og et par vintage støvler eller et par ripped jeans.


Photobucket

(TS)

DAMN YOU, TOPSHOP!





Jeg har ikke købt noget hos Topshop siden jul, jeg er mildest talt ikke vildt begjestret for deres sommer kollektion. Men lidt sommertøj skal man jo have, og indtil videre er jeg faldet for disse 4 ting. Jeg er stadig i overvejelsesfasen, da jeg har mange andre ting på ønskesedlen, som jeg gerne vil have opfyldt også.

tirsdag den 24. marts 2009

NOW MY RIKA CAPE IS READY // BRING ON THE SPRING

Jeg har nu fundet min strikkede Rika kappe frem, så den er klar til de varmere dage. Jeg bruger den over mine læderjakker til at starte med, og når vi kommer tættere på sommeren, kommer den over mine quiltede jakker fra Holly Golightly. Så mangler jeg bare, at foråret kommer et par skridt nærmere.

Photobucket

SARTORIALIST PERFECTION

BUY // KATE MOSS FOR TOPSHOP FLAPPER DRESS

Jeg har flere gange kigget langt efter denne kjole fra en af KM for Topshop kollektionerne. Jeg har dog ikke været helt sikker på at den ville være god til mig, men nu fik jeg den på Ebay for en slik. Jeg vil prøve at sætte den sammen med et nittebælte på hoften eller en læderjakke over.

Photobucket

TWO FAVORITES IN ONE PICTURE

Photobucket

(tfs)

Kate Moss & Orlando Bloom


mandag den 23. marts 2009

OUTFIT // WEARING MY DRAPED COS TOP FOR THE FIRST TIME

Photobucket

Bluse COS
Tankkjole Samsøe samsøe
Blazer Topshop
Støvler Vintage
Taske Botkier
Armbånd JKC, M by MJ, Jane König mfl.

BEAUTIFUL MARY-KATE

Photobucket

(tfs)

ANOTHER FORGOTTEN TREASURE // MY ONLY VIKTOR AND ROLF FOR H&M ITEM

Den eneste ting jeg købte fra Viktor & Rolf for H&M kollektionen, var denne silke bluse. Jeg har af flere omgange sat den til salg, men har efterfølgende fortrudt, og jeg har den derfor stadig i mit skab. Jeg vil dog forsøge, at blive gode venner med den igen. Det må jeg da kunne, for den er jo bestemt fin.

Photobucket

DREAMING OF BALENCIAGA POM POM

Photobucket

(tfs)

søndag den 22. marts 2009

FRIDAYS OUTFIT FOR SCHOOL

Photobucket

Jakke/cardigan Holly Golightly
Tank Malene Birger
Bluse Topshop
Jeans Lee
Taske Miu Miu
Støvler Vintage

OUTFIT // WEARING MY BERBER PANTS

Photobucket

Bluse Zara
Bukser Saint Tropez
Sko Chloé

KATE MOSS FOR TOPSHOP EMBROIDERED JACKET

Jeg har fundet endnu en forår/sommer favorit frem fra skabet. Det er denne korte jakke fra Kate Moss for Topshop SS 08. Jeg falder oftest for de jakker der bliver lavet i hendes kollektioner til Topshop og denne var ingen undtagelse. Den er creme hvid med sort broderi og passer smukt til både jeans og kjoler.

Photobucket

DESIRABLE OUTFIT // CAFÈ HANG-OUT

Photobucket

Kjole - Acne, Jakke - Topshop, Støvler - Chloé, Taske - Proenza Schouler, Smykker - Rolex, Antonio Palladino, E&J

lørdag den 21. marts 2009

BUY // H&M STRIPED CARDIGAN LIKE ALEXA CHUNG

Så fik jeg endelig købt den H&M cardigan, som jeg tidligere har vist på Alexa Chung. H&M har i disse dage 2 for 1 på udvalgte strik og der var denne en del af tilbuddet. Min veninde købte en anden strik, så det endte med at jeg fik denne for bare 100,-.

Photobucket

CONSIDERING // RUFFLE JACKET H&M

Photobucket

Jeg har tidligere luret på denne jakke, jeg så den første gang i januar i København og siden har den spøget. Forleden så jeg den så igen, denne gang hos Acie. Selvom jeg havde egentlig glemt den, men nu måtte jeg så lige ind og prøve den. Om den en dag bliver min, det ved jeg ikke, men ikke lige nu i hvert fald. Jeg har brugt penge nok i den sidste tid.

DESIRABLE OUTFIT // RODARTE KNIT AND SPRING

Photobucket


Strik - Rodarte, Skjorte - Acne, Sko - Aldo, Nederdel - Topshop, Smykker - Vintage, E&J, Rolex

fredag den 20. marts 2009

ARRIVAL // SUMMONING THE STORM TANK WITH SEQUIN ADDED

Jeg har modtaget min "summoning the storm" tank og jeg vil ligesom Ditte kombinere den med en paillet cardi, da det bryder det hårde look.

Photobucket

ACNE BUSHY'ISH BLOUSE AT H&M

Photobucket

Jeg var i H&M den anden dag, og der fandt jeg blandt andet denne fine bluse. Hvis jeg ikke allerede var indehaver af bushy blusen fra Acne, så havde jeg helt sikkert snuppet denne. Den koster 198,- og er fra trend.

KIM BUCK HEART NECKLACE

Jeg fandt dette billede i min billede mappe på min computer. Jeg faldt over det på nettet for et par år tilbage, og jeg synes virkelig, at den med det anatomisk korrekte hjerte er noget så smukt. Den røde tråd/kæde fuldender i mine øjne smykket.

Den er lavet ef en dansk smukkedesigner ved navn Kim Buck, som så vidt jeg kan læse mig frem til også har designet smykker for Georg Jensen. Det er endnu ikke lykkedes mig at opstøve den, så hvis der er en, der ved mere, hører jeg meget gerne om dette.


Photobucket
(TFS)

YUM YUM // JILL BAUWENS

Photobucket

(tfs)

torsdag den 19. marts 2009

RABENS SALONER PANTS

Jeg har i et stykke tid ledt efter et par haremsbukser, som vil passe ind i min garderobe. Jeg er slet ikke til de modeller, som er meget løse og lange for oven. Jeg synes derfor denne model med det moderat løse look og de stramme ben med lynlås er rigtig fin. De herreinspirerede haremsbukser her er fra Rabens Saloner og fås i sort, grå og beige/rosa. Jeg er mest til de grå og overvejer kraftigt om det er disse der skal investeres i for at få en af forårets og sommerens store tendenser ind i garderoben.

Photobucket
(Youheshe)

BUY // BERBER PANTS

Photobucket

Saint Tropez

ACNE PATCH TEE DRESS

Jeg er gået hen og blevet lidt forelsket i denne tee kjole fra acne. Den er super fin med den store silke patch på maven og elsker den smukke blå farve.

Photobucket

THE WONDER WONDERS // CHLOÈ BOOTS

Photobucket

Så er vidunder støvlerne kommet hjem, det gik hurtigt og næsten smertefrit, hvad angår told. Så jeg er super glad. Nu skal de snart til forsåling hos min skomager, men de får lige et par dage her hjemme hos mig først.

onsdag den 18. marts 2009

MY STRIPED CHANEL FLATS

Jeg har fundet endnu en forårs favorit i mit skab. Jeg købte disse Chanel ballerina sko sidste sensommer og de har derfor ikke været så meget på, da vejret i august og september ikke egnede sig til sko der delvist er lavet i kanvas. Jeg glæder mig virkelig til at de kan komme på igen.

Photobucket