fredag den 6. marts 2009

VELVET SNOW SALE!!!

Jeg har besluttet mig for, at sælge massivt ud, da jeg skal skrabe nogle penge sammen, og det hurtigst muligt. Jeg sælger mange forskellige ting, f.eks. Minnetonka støvler, Topshop jakker, Henrik Vibskov sleeve til 13'' computer, gladiator sandaler i flere former, Topshop Derry frynse støvler, Zara kjoler, Vintage paillet jakker, uniforms jakker, Bottega Veneta pung, Selected femme nitte vest, Kate Moss for Topshop cardigan, Vintage biker støvler, boot straps, H&M Trend flæse nederdel og Acne swank bluser. Størrelserne varierer på skoene fra 36-37, nogle er lidt store i størrelsen, og tøjet er fra 38-42. 

Skriv en kommentar med din mail adresse, eller send mig en mail, så sender jeg billeder og priser, samt størrelser retur. 

Hjælp mig med at sælge ud, så jeg kan få en af mine store drømme opfyldt!!! 


6 kommentarer:

Ditte sagde ...

Jeg udgiver ikke kommentarerne, så I forbliver anonyme derude ;)

Ditte sagde ...

Jeg har modtaget en anonym kommentar uden email, hvor der stod, at der var blevet sendt en mail til vores kontakt mail. Denne er desværre ikke kommet frem. Så anonym, du må lige prøve igen ;)

Anonym sagde ...

Hej. Ville spørge om du sælger din hvide acne swank skjorte med lange ærmer, og hvor meget du så sælger den for? Mvh.

Ditte sagde ...

Hej,
Min hvide swank er desværre solgt. Men jeg har en lavendel i str. 38 til salg til 300,-. Brugt en gang. :)
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

Er jeg mon virkelig den eneste, der er nysgerrig efter at finde ud af, hvad den store drøm er? Kan du ikke løfte sløret en smule, Ditte? ;^)


Vh. Natalie

Ditte sagde ...

Hej Natalie

Nej, du er bestemt ikke den eneste. :D
Men jeg vil ikke jinxe noget, så jeg løfter ikke sløret før det er afgjort. Men der er ikke så længe igen, kan jeg fortælle dig ;)

Mvh. Ditte