tirsdag den 10. marts 2009

ARRIVAL // H&M TREND FLORAL PRINT DRESS

Jeg har ærgret mig over, at jeg ikke snuppede denne H&M trend kjole, da den var i butikkerne for lang tid tilbage. Jeg fandt den dog på eBay, og endda til en god pris. Dejligt at have fået en længe ønsket ting hjem.

Photobucket

8 kommentarer:

Trins sagde ...

Det er lidt svært at se detaljerne på dine billeder.... :-/

Merete sagde ...

Er det et close-up af stoffet du tænker på her? Jeg skal se om jeg ikke kan lave en collage med lidt flere billeder.

Trins sagde ...

Tja.... eller bare farver ihvertfald. Alting ser sortagtigt ud...

Trins sagde ...

Ja, eller bare farverne. Det ser lidt mørkt ud, og det er det jo ofte også :-) men jeg kunne forestille mig at denne her har flere farver?! :-)

Merete sagde ...

Jeg har nu skiftet billedet og derved tilføjet et par detalje billeder. Jeg vil give dig ret i at billederne ikke altid er helt optimale, men jeg står dog lidt uforstående over for at det ser "sortagtigt" ud. Hverken på min computer eller hos andre der følger med i bloggen, og som derfor er adspurgt, ser dette billede ud som om kjolen er sort. Jeg ved dog ikke om det kan have noget med dine skærmindstillinger af gøre.

Beam sagde ...

Den er rigtig fin, men jeg har nu også svært ved at se, hvilken farve den har. Men fin er den i hvert fald. Skønt at finde noget, man er gået glip af i sin tid. Hurra for eBay.

Merete sagde ...

Farven er faktisk også svær af definere i virkelighed.Vil måske kategorisere bunden, som grå-rosa-lyng-ish og printet, som mørkere grå, Men det er dog heller ikke helt præsict. Så tror at det derfor virker, som om farven ikke kommer helt til udtryk på billedet, for på min skrærm gengiver den lige nøjagtigt den farve kjolen har i virkeligheden.

/Merete

Beam sagde ...

Ok, den er fin i hvert fald.