torsdag den 16. april 2009

MEET MISS VIOLET

Photobucket

Jeg har købt denne smukke Envelope clutch fra Balenciaga. Den er i farven Violet fra '07. Jeg har længe ønsket mig en Envelope, og har en gang tidligere købt mig en, hvor sælger desværre fortrød i sidste øjeblik, endda så sent, at jeg havde afsendt min betaling. Men ja, håber alt går i orden denne gang. Jeg er i hvert fald super glad for, at kunne tilføje endnu en taske til min Balenciaga familie.

8 kommentarer:

Charlotte A. sagde ...

Jeg vil så gerne have en balenciaga taske, men den kommer jo til at ruinere mig, så jeg skal leve af havregrød resten af måneden.

Har I ikke et godt tip til mig, så jeg snart kan få købt en sej balenciaga taske:)!! Hvordan får I råd til den

Og hvor køber I jeres henne??

Camilla sagde ...

JUBII, hun er skøn, hende Miss violet!! Glæder mig til at møde hende, når hun en dag kommer forbi hovestaden :)

Fashion and Mie sagde ...

Tillykke med dit nye køb :D den er super smuk i lilla

Ditte sagde ...

Tina: Mange tak :)

Mulle-pigen: Som du kan se, har jeg lige solgt et par støvler til 17.000,- Så jeg har pengene derfra. Pengene til støvlerne fandt jeg ved at sælge ud her på bloggen. Da jeg startede med dyre tasker lagde jeg vel en pulje på ca. 5000 ud, og der har jeg så købt, solgt, tjent lidt, tabt lidt, og på den måde har jeg skabt en størrere samling. Den er svingende, for jeg sælger ofte, hvis der er noget andet jeg hellere vil have. Men jeg mener personligt at det er en prioriterings sag. :)
Du kan være heldig på TS og ebay :)

Camilla: Hun glæder sig også til at møde dig, og din Bal familie. Det bliver hyggeligt, og det nærmer sig heldigvis snart nu!

Tussen: Mange tak! :)

Charlotte A. sagde ...

Hej igen Ditte:)

Kender du den hjemmeside som hedder 3wbag, hvor man kan købe balenciaga til halv pris? Er det fup eller hva'? Jeg forstår det slet ikke...?? hehe, de er jo vildt billige..

Ditte sagde ...

Mulle-pigen: Har lige luret siden, og ja, det er helt sikkert fup :)

Marte N. sagde ...

Der er den!! Virkelig smashing!! For en farge! :o

Ditte sagde ...

Marte: Ja, her er hun nemlig! Hun er super fin! :)