torsdag den 16. april 2009

MY SUMMER HAIR ACCESSORIES

Nu har jeg fundet lidt flere af mine håraccessories frem fra gemmerne. Jeg elsker fjer og det bærer mine håraccessories absolut præg af. Jeg synes, de er meget sommeragtige og jeg har derfor ikke haft den brugt hele vinteren. Jeg måtte dog her i vinter forny den nederst midt for, da jeg brugte den nærmest hverdag sommeren igennem. De fleste er dog fra Urbanoutfitters.com, som desværre ikke sender til Danmark.


Photobucket


3 kommentarer:

Bloggerella sagde ...

Udvalget er godt nok mindre, men de har også et par hår accessories med fjer på den britiske UO hjemmeside, Urbanoutfitters.co.uk, og de sender til DK.

Merete sagde ...

Ja, de har også en smule på den engelske side. Jeg synes desværre bare tit det er et lidt kedeligere udvalg de har. Jeg var så heldig, at en veninde var på ferie i USA sidste sommer og kunne tage det på billederne med hjem til mig. Så det var dejligt, at jeg alligevel kunne få sagerne i hus.

Bloggerella sagde ...

Udvalget på den amerikanske side er generelt bare størrere end den britiske, desværre for os i DK...

Men dejligt at få lidt shoppe-assistance i US ind i mellem, de er virkeligt fine. Den nederst i højre hjørne minder meget om en hårbøjle fra Jennifer Oullette, som jeg var lige ved at købe hos HG sidste sommer.