torsdag den 30. april 2009

NOW IN COPENHAGEN // MONKI OPENING EVENT

Vi var inviteret til Monki åbning her til aften, inden de åbner i morgen, fredag d. 1 maj. Vores veninde Camilla og jeg tog en tur derind for at se deres sager. Det blev til en super hyggelig aften med champagne, lækre kager og ikke mindst Monki tøj. Jeg fandt i hvert fald et par sager jeg godt vil have hjem i min garderobe. Det er bl.a. denne hvide oversize strikbluse og denne grå tank med snoet ryg. Desuden havde de en del lækre distessed jeans, både i boyfriend og skinny model, som jeg gerne ville hoppe i. Så tag endelig en tur og kig i morgen på Købmagergade 3 lige over for Illum, når de officielt har åbent.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvordan er priserne i forhold til i sverige ? Er det over-priced her i DK ? :)

Merete sagde ...

Jeg synes faktisk de er ok. Strikblusen i indlægget kostede 250,- og tanken 150,-. Så det er måske en lille smule dyrere end i Sverige, men vil ikke mene det er meget.

/Merete

Anonym sagde ...

Uhh det lyder godt ! :)

trine g sagde ...

ej hvor sjovt. kan se lasse nord og amanda nørgaard på billedet!!!

Merete sagde ...

Ja det er ret skægt,at jeg lige har fanget dem. Jeg fik også først at de var kommet med, da jeg fik overført billederne til min computer.

/Merete

Guldpigen sagde ...

Har været inde på Monkis hjemmeside for at se deres kollektion, og elsker den! Har dog ikke mulighed for at komme til byen før om en måned... Har de stadig den samme kollektion på det tidspunkt?

Ditte sagde ...

Guldpigen: Det er lidt svært at svare dig på, da vi jo ikke arbejder i Monki. Jeg vil foreslå, at du ringer ind og spørger dem i butikken? :)