onsdag den 15. april 2009

BUY // NECKLACE

Photobucket

(hm)

Jeg har længe ledt efter den halskæde, som har været flashet i ca. hele blogland. Den er super cool, og jeg er sikker på, at den ville passe perfekt ind i min garderobe. Nu er den imidlertid kommet på nettet, og derfor bestilte jeg mit eget eksemplar for nogle dage siden. Kan slet ikke vente til den kommer.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hey! Ja den er supercool-jeg er også ude efter den :) Men kan det virkelig passe at man skal købe for minimum 190kr i h&ms onlineshop? Det blir den ved med at "sige". Har ikke handlet derinde før men synes virklig det er træls hvis man skal fylde op med alt muligt andet bare for at komme op på det beløb... Mvh

Ditte sagde ...

Det er desværre korrekt.
Men man skulle kunne lave den finte, at du gennemfører en ordre på mere end de 190,- og så bagefter går ind og sletter tingene fra din ordre igen. Jeg har ikke selv prøvet det, men ved at Merete har gjort det med succes en gang. :)

Anonym sagde ...

Ok. Det vil jeg prøve! Tak for svar og tippet :)

Regitze sagde ...

Hej :)
Det trick har jeg faktisk selv gjort før, og det virker ;) Det lader til, at alle har købt halskæden i blogland, og er selvfølgelig også selv hoppet med på bølgen ;)