torsdag den 30. april 2009

I ORDERED A NEW PAIR OF SANDALS

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

(Jildor)

Jeg har endelig fundet et par fantastiske sommer sandaler. Det tog sin tid, men nu er de endelig på vej til mig. Endnu engang skal Emmy have æren, hun er guld værd den pige. Det er bare så dejligt, at have en hjælp i USA, de har jo bare adgang til alle de ting, som vi slet ikke har adgang til.
Jeg kunne vælge sandalerne i 4 farver, vanilla, pink, blue, black. Jeg snuppede, som I kan se, dem de kalder pink. Selvom jeg egentlig vil mene, at de er mere koral, end pink. Mit problem, med de sandaler jeg har fundet indtil nu, er at de ikke har været i skind, og det er dem her, så jeg blev jo nødt til at slå til. Jeg har længe været forelsket i Christian Louboutins 'Adona' sandaler for Phillip Lim, og man er jo ikke i tvivl om, hvor inspirationen til overstående er kommet fra. Skoene er fra Pour La Victoire og kan bl.a. findes hos Jildor og Nordstrom.

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

Er de ikke mere orange/koral? Ellers er det da en underlig pink?

Ditte sagde ...

Nu kalder jeg dem jo, hvad de kalder dem på siden, ikke hvad jeg selv synes. ;)
Jeg synes selv de er koral. Orange ville jeg dog aldrig kalde dem.

Mira sagde ...

Iiiih, skønt du fandt en vej... Jeg glæder mig til din anmeldelse! MUSTHAVE

Jasmina sagde ...

De er virkelige flotte. Nu var jeg selv ude i dag på udkig efter sandaler og spottede nogle i Zara, som ligner dine en del (borset fra kvaliteten :))

Ditte sagde ...

Hej Jasmina.
Er det dem der fås i grøn og lilla, og hvor der er en strop der går i mellem tæerne? For dem har jeg set. Men jeg får ondt i fødderne af dem der går imellem tæerne. Så der nøjes jeg med et par Havaianas til korte ture. :)
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

Jeg tror jeg spottede dig i byen i dag :) Der er ikke så mange der ser så fabulous i Aalborg ;) Med wang taske(!)acne skjorte og nogle ret skønne sorte sandaler, hvor er de fra? Fortsat dejlig fredag til dig :) /Stina

Ditte sagde ...

hej Stina
Det lyder i hvert fald pænt meget som mit outfit i dag ;) Og mange tak ;)
Hvor spottede du mig?
De er fra Topshop. Købte dem sidste sommer. :)
Mvh. Ditte

stina sagde ...

I gina tricot ;) Fandt du noget?

Nå ok. Så er de ikke sådan lige til at få fat på mere...

Mvh :)

Ditte sagde ...

Hej igen,
Selvfølgelig var det i GT :D Hele Aalborg var derinde i dag. Det var ulideligt. Nej, jeg gik hjem tomhændet. Ingen forhastede køb her. Synes det meste var udsolgt. :(
Jeg overvejer at sælge dem, det er en 36, hvis de kan bruges til noget ;)
/Ditte

stina sagde ...

Jeg bruger 39 så det går desværre ikke... De er virkelig også lækre dem du viser her! Skøn farve og super flot at tilføje garderoben når den er mest sort/hvid... Fedt for dig du har en kontakt i USA!

Ditte sagde ...

Mange tak, ja, Emmy er en gave! Men hun er et ret nyt bekendtskab. Så skal ikke misbruge det :D Så må holde en pause nu, hun kan jo ikke shoppe for mig hele tiden. :)

Jasmina sagde ...

Hej Ditte,

Ja det er præcis dem du beskriver.De ser flotte ud, men når det er et par it-sandaler for sommeren, så vil man også gerne have komfort med :)

Ditte sagde ...

Jasmina: Det er det nemlig. Og har fundet ud af, jeg får ondt i foden af dem der kun går imellem tæerne. Det er nok fordi jeg så løfter foden for meget fra sandalen når jeg går, jep, jeg har tænkt meget over det :D

Barbieinwonderland sagde ...

Hvor er de smukke! Nok de fineste sandaler jeg har set indtil videre. Gid de kunne købes i Danmark.

Ditte sagde ...

Barbieinwonderland: Mange tak!

Anonym sagde ...

Hold da kaæft, de er sgu da helt geniale! Og farven er jo fantastisk, elsker detaljen med lynlås-kanten også. (:

Ditte sagde ...

Anonym: Mange tak, jeg synes også de er meget fantastiske! ;) Håber de er ligeså fine, når de kommer!