søndag den 24. oktober 2010

THE DECISION HAS BEEN MADE // ANOUCK BOOTS


Jeg besluttede mig egentlig for farven i starten af oktober, da min veninde Camilla tog afsted på bryllupsrejse til New York, hun var nemlig så sød, at hun ville købe dem med hjem for mig. Men de var udsolgt i min størrelse i hele byen, og de kunne ikke nå at få dem hjem, før Camilla og hendes mand skulle hjem igen. Så jeg har overvejet lidt af hvert, jeg var endda næsten på vej ind i Birger for at give den sindssyge danske pris for dem. Men da jeg pt. lever på en SU, og har en million ønsker på listen, så lod jeg være. Jeg har derfor hapset det andet sidste par i min størrelse på Shopbop og de er nu på vej til mig. 

I decided on the color in the start of October, since my friend Camilla would buy them for me in NY, where she spend her honeymoon. But they were all sold out, so I had to find them somewhere else. I just ordered the second last pair on Shopbop, I cannot wait for them to arrive!

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ditte. Tillykke med dit fine sko-køb, jeg er dødmisundelig. Shopbop - er det amerikansk? Og i så fald, skal man så ikke af med en formue i told og alt det der?
Kh L

Bex sagde ...

Jeg synes det er rigtigt sejt at du kan få råd til så fede ting, når du er på SU! :)

Jeg synes de er så fede de støvler, men får man ikke store fødder i dem?
Men hælen er så cool.
:)

Ditte sagde ...

L: Jo, Shopbop er amerikansk og der bliver oftest opkrævet told, når de sender til DK. Men prisen på støvlerne i EU er fra 4900-5500, så der er en del at spare, og man har stadig sparet lidt, selvom der måske ryger told på. :) Og tusind tak! ;)

Bex, jo, man får længere fødder i dem, men nu er jeg en str. 36-37, så det er egentlig ikke et problem jeg har, eller noget der nogensinde går mig på. :D Man kan jo desuden se, at det er støvlens form, det handler om, ikke nødvendigvis foden indeni. :D

Hanne sagde ...

Hej Ditte,
Godt det lykkedes alligevel. Og du har besluttet dig for de sorte eller?

Kan man være heldig at de går gennem tolden?

Tillykke med købet i hvert fald - håber du vil flashe dem, når de ankommer.

Ditte sagde ...

Hanne: Ja, jeg har bestemt mig for de sorte. Dem i Storm er brune IRL og brun og mig er ikke den bedste kombination. :) Altså der er jo altid risiko for told, så det skal man nok regne med, når man bestiller.

Kim-Linh Nguyen sagde ...

Tillykke med købet!
Jeg overvejer også meget kraftigt at bestille disse sko. Der er en side som tilbyder 25% på alle AW ting. Og siden har netop min størrelse :-)

Ditte sagde ...

Kim-Linh: har du prøvet støvlerne IRL? For jeg måtte en størrelse op, og det ved jeg, at mange skal. :) Men go for it, de er jo fabelagtige, jeg glæder mig til at få mine.

Kim-Linh Nguyen sagde ...

Nej jeg har endnu ikke prøvet skoene. Men bruger normalt en str 37, men har en lidt bred fod. Så håber at jeg vil kunne passe skoene i str 38. For der er netop kun den størrelse tilbage. Synes virkelig at det er nogle labre boots!

Ditte sagde ...

Jeg er også en 37, med bred fod, og jeg passer en 38. :)

Line sagde ...

Jeg er så vild med de støvler - men mine fødder ville ikke kunne krølle sig ned i den største størrelse, haha. Jeg håber, du bliver glad for dem, Ditte!

Kim-Linh: Kan man lokke dig til at fortælle, hvor der er 25% på alt AW?

:)

Anine sagde ...

Nu du nævner Camilla - har I fået lov til at vise et bryllupsbillede? Ville SÅ gerne se hende, er sikker på hun er hammer smuk :)

Anine/ www.itisallinthedetail.blogspot.com