onsdag den 28. juli 2010

SKULL BRACELET // ANOTHER ASOS BUYVi snuppede begge dette armbånd med, da vi bestilte hos Asos i sidste uge, faktisk blev det snuppet i både sølv og guld, men sølv ser desværre ud til at være udsolgt nu. Dagen i dag skal gå med at arrangere flytning, det ser heldigvis ud til, at det vil være smartest (og billigst) for mig at bestille nogle flyttemænd - som så endda slæber alting for mig. Så det er vist planen indtil videre. Jeg kan pt. ikke helt bestemme mig for, hvilke spisebordsstole jeg vil have. Valget står vist imellem vintage Ray & Charles Eames i glasfiber med træben eller måske en stak myrer fra Arne Jacobsen.

We both ordered this bracelet in gold and silver from Asos last week.

9 kommentarer:

Nana sagde ...

Er du ikke sød, at smide et link op til armbåndet? Jeg synes ikke rigtig, jeg kan finde det derinde.

Kh Nana

Ditte sagde ...

Hej Nana

Det ser ud til det guld er udsolgt lige nu, men det sølv er her:

http://www.asos.com/Asos/Asos-Skinny-Bracelet-With-Skull-Charm/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1152865&SearchQuery=skull%20bracelet&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Silver

camilla sagde ...

Husk at måle dit bord inden du køber Eames Ditte. Jeg måtte opgive Eames fordi mit spisebord er for højt.

Noget med at Eames stolenes højde ikke er ændret siden 60erne, modsat Arne Jacobsens som er fulgt med tiden og er blevet højere (eller fås i flere højder, kan ikke lige huske det).

Men alt det ved du sikkert allerede :-).

Mille sagde ...

Ditteeeeee...STOP SÅ...He he! Har lige købt både armbånd,og den fine skjortekjole - som jeg surmulede over i går, fordi den var udsolgt i min str. og DU havde forelsket mig i den.Hvis min bankrådgiver ringer henviser jeg til dig :)

Mille sagde ...

P.S.Sølv er "out of stock" men guld var der kl.ca.17.00 :)
Bare gå ind under acsessories under bracelets...

Ditte sagde ...

HAHA! Jeg er virkelig ked af det, mille! :D Men jeg er glad for, at vi i det mindste er to om det så ;)

Og henvis du bare bankrådgiveren, no problemo! :P

Ditte sagde ...

Camilla, ang. Eames, så vidste jeg faktisk ikke det med stolene. Men spisebordet er ikke mit, men hende der fremlejer lejligheden, så evt. må jeg købe spisebord efter stolene, når jeg skal flytte om 1,5 år. :) Jeg er jo et lille menneske - så jeg ville nok kunne nå gulvet fra Eames så. Selvom jeg alligevel har tendens til at trække benene op under mig, når jeg sidder ned. :D

camilla sagde ...

Det er faktisk et stort problem fortalte eames damen mig at stolene simpelthen er for lave til de spise borde som laves idag. Så vidt jeg husker må ens spise bord MAX være 84 cm ellers kommer du til at sidde for lavt på stolene ift bordet.

camilla... nu som eames ekspert :-)

Ditte sagde ...

Jeg synes slet ikke, at jeg har oplevet det som et problem, de gange jeg har siddet i dem.

Men måske det er fordi jeg i forvejen er lille og derfor er bordene tit for høje til mig :P