tirsdag den 27. juli 2010

ASOS // NEW SHIRT DRESS


Jeg var i weekenden i København, først var jeg ude og underskrive lejekontrakt på min lejlighed for de næste halvandet år. Senere på dagen var jeg så til jobsamtale, og det gik rigtig godt! Nu håber jeg bare, at jeg kan få det hele til at passe sammen, så jeg kan sige ja tak! Kryds fingre for mig, det er bare så spændende. Men i den sammenhæng lavede Merete og jeg, som altid, ulykker. Vi hapsede denne fine skjorte kjole på Asos, samt et par andre småting fra samme sted.

Ellers bruger jeg alt min tid på at fikse sager til min kommende flytning, har indtil videre fyldt 15 flyttekasser, og jeg synes slet ikke, at jeg er begyndt at pakke endnu. Det er lidt et skidt tegn, tror jeg. Men jeg nærmer mig da. Jeg fik faktisk sendt et par fyldte poser med min veninde hjem i går, da hun var her for at hjælpe mig med at pakke.

I dag har jeg modtaget et par skønne pakker, håber resten når at komme, før jeg har pakket sydfrugterne og har forladt byen!

I was in Copenhagen this weekend. I had a jobinterview and then I signed the lease for my apartment for the next 1.5 year. It felt so good! Now I just need to figure everything out, I hope I can say yes to the job, because it's everything I dream off! Cross your fingers for me! 

14 kommentarer:

Roxanne sagde ...

Vil I ikke give et link til den:-)? Den er da nær perfektion!

felmake1 sagde ...

Hvor er den yndig :)

Anonym sagde ...

Hei.
Gratulerer Ditte,dette går jo rette veien:)
Har ett spørsmål om din sorte H&M trend skinnjakke(som du nå har kjøpt en lys av)? Jeg har tilbud om å kjøpe en sort i str.42(har aldri prøvd Jakken)Av dine outfitbilder ser jeg at jeg har noenlunde samme figur som deg. Får du lukket glidelåsen i din sorte jakke? Ville være greit å vite om jeg har den muligheten.

Anonym sagde ...

Hvor er den fundet på asos? Og hva kostede den? Den er virkelig flot!!

-Lajka

Tina sagde ...

Hvor lækkert du har fået en lejlighed :) skal du bo selv?For det er da super svært at finde noget at bo i, i københavn :)

Ditte sagde ...

Jo da, det glemte jeg i farten, her er link:
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1160123

Anonym: Jeg er ca. hende uden talje, så jeg kan lige præcis ikke lukke den, det handler dog kun om en 5 cm eller noget i den dur. :)

Lajka: Har smidt link længere oppe :) Den koster 32 pund.

Tina: Ja, det er min egen lille 2 værelses lejlighed. Det er fremleje for 1,5 år. :)

Anonym sagde ...

Hvor er det spændende det hele. Jeg glæder mig til at høre om, hvilket job det er, og krydser fingre for du får det:)
Og tillykke med lejlighed, håber jeg er ligeså heldig, når jeg flytter til KBH om et års tid..
/Louise

Ditte sagde ...

Mange tak, Louise! :)

Anonym sagde ...

Hvordan er asos i størrelserne? vil gerne bestille, men har ikke noget derfra. Så på deres måleskema, men er lidt imellem to størrelser.

Ditte sagde ...

Jeg ejer faktisk intet fra asos i fast stof. Har en enkelt maxi i jersey, som er lidt stor i str. Men tror ikke det er gældende for tingene i fast stof. Jeg har selv sizet op. :) så det vil jeg også foreslå dig at gøre. Tak den største af de to størrelser. :)

Anonym sagde ...

Congratulations girl! I can't wait to see pics of your new place!

Ditte sagde ...

Thank you so much, Emmy! :D I can't wait to move, it's gonna be great :D

Mille sagde ...

Grrr.....Ditte altså! Du får altid lokket mig i fordærv med de fine ting.Stop så!..eller nej... bliv ved...eller Argh!
Tillykke med lejligheden:)

Ditte sagde ...

Hehehe, det må du meget undskylde, Mille :D Jeg er dog slet ikke ked af det, er glad for der er andre end mig der falder i fælden, så er jeg nemlig ikke alene. :D Lad os håbe den er ligeså smuk, som den er på billedet!