onsdag den 7. juli 2010

NEW SHOES CURE THE BLUES VOL. 3
Jeg har over en længere periode savlet over disse støvler, jeg har endda været i kontakt med Givenchy, som tilbød mig at lave et par til mig i en specialorder, da de ikke længere sælges i butikkerne. Men jeg prioriterede en PS1 mere i stedet og endte derfor endnu engang uden mine fine støvler. Men jeg fandt dem på eBay for en uges tid siden, og jeg fik solgt ud, så jeg kunne købe dem. Så nu er de på vej hjem til mig. Jeg ved, at de næste par år i København bliver noget stramme økonomisk for mit vedkommende, og derfor lavede jeg et af disse sikkert sidste små splurges, inden flytningen forhåbentlig snart står for døren. Jeg har stadig ikke fundet en bolig - så jeg har brug for krydsede fingre i morgen omkring kl. 11. ;) 

19 kommentarer:

Guldlog sagde ...

Hold kæft, hvor jeg misunder dig mange af dine fine køb! Men dette rammer næsten under bæltestedet;-) De er noget nær det fineste, jeg ku tænke mig til mine fødder..Tillykke med dem!

Anna sagde ...

De er fantastisk fede!

/Anna
http://infashionwetrustblog.blogspot.com

Ditte sagde ...

Guldlog: Undskyld ;) Jeg kunne ikke lade dem smutte, nu den endelig kom i min størrelse. :D Du kan i det mindste se dem fremover på bloggen ;)

Anna: Mange tak! :D

Annika sagde ...

Strengt! Vil ikke engang vide om det var min str. Har selv udkig efter dem på ebay. Nå jeg må trøste mig med mine Anaconda-boots.

ps. tillykke med dem - der er SÅ lækre!!!

Ditte sagde ...

Annika, ja, det bliver hurtig en kamp på eBay. Der var et par i 39,5 for et par uger siden, som ikke blev solgt. Måske du kan kontakte sælger, hvis de kan passe dig? De stod til kun $400. :) Men de var alt for store til mig, så jeg måtte desværre slippe noget mere for mine. Men pyt, det går nok.

Anonym sagde ...

Nej, hvor er de dog flotte :-) Givenchy laver simpelthen de lækreste sko og tasker. Knuselsker min Nightingale. Hvad er nyprisen for disse skønheder? Hvis man nu ikke er heldig på ebay...

A Shopaholic is loose sagde ...

De er også bare vildt fede!!!

Hvordan går det med boligjagten?

camilla sagde ...

Ditte har du et link til dem der var til salg i 39,5??? Det er jo min str :-).

Ditte sagde ...

Camilla: Ja da, de er her: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280515442068&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_500wt_1154

Anonym: De kostede 5500,-, da de blev solgt i DK.

A shopaholic is loose: Det går lidt skidt, der sker ikke så meget :(

camilla sagde ...

tak Ditte. Har skrevet hende en mail. Uhhh der er alt for mange ting på ønske listen for tiden, så nu må vi hvor meget shop amok jeg går i Barcelona :-). Pas godt på Stanze :-).

Ditte sagde ...

Hun virkede i hvert fald ivrig efter at sælge i sin tid, hun var sikker på min 37'er ville passe dem fint :D :D :D :D Så jeg krydser fingre for dig ;) Og ja! Alt for mange sager :-O

Jeg passer Stanze, som var hun min egen ;)

Anonym sagde ...

Et lille spørgsmål... Hvordan fik du fat på den leopardplettede Rika-kjole? Du ligger vel ikke tilfældigvis inde med en 2´er som du gerne vil sælge? :-)

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg fandt den på ebay, men der dukker ca. aldrig noget op - så jeg foreslår ts. :) Min er en 3, og den er ikke til salg, desværre. :)

camilla sagde ...

Jeg venter spændt på at hun svarer mig. Ha ha ha det var måske lige lovligt optimistisk at en 37 kan passe en 39,5 :-).

Ditte sagde ...

Jeg krydser fingre for dig ;) Og ja, det synes jeg også, selvom jeg håbede, at de var meget små i størrelsen :D

Beam sagde ...

Hæhæ, Ditte, du laver de vildeste køb, men jeg ved jo godt, hvordan du ser på tingene omkring shopping. Og det handler jo stadig om at prioritere etc. Cool nok at du lige laver et "sidste køb" inden dit nye Kbh.liv. Og så held og lykke med den boligjagt! Kan desværre ikke rigtigt hjælpe.

Ditte sagde ...

Det er en meget fin måde at vinke farvel til Jylland på, ikke? :D :D

Beam sagde ...

^hjalp de krydsede fingre så? Håber det var noget med bolig, men man ved jo aldrig om det har noget at gøre med en taske/et par sko eller lign. i dit tilfælde! Hæhæ. ;o)

Ditte sagde ...

Ja, det var en bolig og nej, det gik ikke. :( Så jeg er stadig boligløs - og efterhånden ret tæt på at give op. :(