mandag den 5. juli 2010

LOUIS VUITTON LEOPARD SCARVES PREFALL '10


Gris Marine

Spray Rose

Spray Bleu

Disco Marron

Vi har, som faste læsere sikkert allerede har bemærket, en fetisch for Louis Vuittons cashmere leopard tørklæde, og da vi opdagede disse nye udgaver, som bliver lanceret den 15. juli i Danmark, blev vi endnu engang ellevilde! Begejstringen mangler dog for det sidste tørklæde, Disco Marron, som tidligere er spottet på Julia Restoin-Roitfeld. Det er simpelthen en tand for fint og alt for guld til mig personligt. Jeg har dog skrevet mig op til de tre andre, og må så se på, hvilke jeg evt. skal have, hvis jeg skal have nogen overhovedet. Gris Marine koster 3600,-, mens Spray farverne koster 4200,-. Prisen på Disco Marron kender de endnu ikke i Louis Vuitton KBH, så den kan jeg ikke oplyse jer.

New Louis Vuitton cashmere scarves for Prefall 2010!!

23 kommentarer:

Anonym sagde ...

Spray-effekten er lige i øjet! Og lige det ekstra twist der retfærdiggør en ekstra variant i garderoben :-)

Anonym sagde ...

Jeg er ikke så vild med den nye sæson - øv :(. Havde ellers lovet mig selv at jeg måtte investere i et... Men finder noget noget andet at bruge pengene på :D.

Kh Nieke

Ditte sagde ...

Anonym: Hehe, jeg tror faktisk, at jeg har bestemt mig for gris marine. Synes der sker lidt for meget på de andre. :)

Nieke: Jeg er kun på det grå, men det synes jeg til gengæld er fantastisk sammenlignet med anthracite, så jeg er ret glad for den nye kombi, da jeg virkelig har 'brug' for et gråt i samlingen. :D

camilla sagde ...

Jeg må da vist hellere få ringet til Louis Vuitton i morgen og få reserveret et gris marine for det er da lige i øjet :-).

Ditte sagde ...

Det er nemlig rigtig fint, Camilla. Jeg kan heller ikke modstå det :D Så er vi hele 4 tnb'ere i køen ;) heheh

Kim-Linh sagde ...

Havde faktisk ikke regnet med at de ville lancere flere af de leo-tørklæder. Men det er kun godt :) Jeg tror jeg skal have købt mig gris marine når jeg er i Paris. Glæder mig da allerede!

// Kim-Linh

Ditte sagde ...

Jeg havde faktisk hørt en lille fugl synge om, at der skulle komme nye til FW, men jeg tør efterhånden ikke tro på det, før jeg ser billederne af dem længere.

Det lyder da som en god idé at hapse det i Paris - omend det faktisk er billigst i DK, det har det i hvert fald været de tidlgere år :)

kim-linh sagde ...

Inde på hjemmesiden står den den normale leo-tørklæde til 480 euro. Man plejer ca. at fratrække 5euro fra prisen.. Tingene er nemlig 5 euro dyrere på siden.

Så den kommer nogenlunde til at koste det samme som her i DK :)

Ditte sagde ...

Okay :)

Anonym sagde ...

Det grå er helt klart også det jeg foretrækker... Men glæder mig til at se mere til det når I får købt det :). Ved du noget om det almindelige, klassisk brune - udgår det, eller er det noget de stadig har?

Kh Nieke

Ditte sagde ...

Nieke: Altså jeg har jo hørt rygter om, at det skulle udgå nu her til FW, så ville jeg nok ikke turde vente for længe. :) Men jeg har ikke fået det bekræftet i LV, men den generelle information de har givet mig derinde har desværre været meget mangelfuld og ofte også forkert, så dem ville jeg ikke turde stole alt for meget på i den sammenhæng. :)

Anna sagde ...

Gris marine til 3600 kroner. Spray til 4200.

... Det er et tørklæde, FFS. Brug dog de penge på noget lidt mere intelligent.
Og lad nu vær' med at skrive at et kvali-tørklæde er en investering og bla bla bla. Vågn nu op til virkeligheden, der findes faktisk fillipinske au pair-piger der flytter til det her land for at tage et skod-job, så de kan brødføde deres familie der lever på et eksistensminimum.
Prøv at sætte jeres syn på penge lidt i perspektiv, det ville være interessant.
Hilsen Anna

Ditte sagde ...

Hej Anna

Nu handler denne blog ikke om vores politiske holdninger eller om, hvad vi giver i støtte til diverse organisationer. Så hvis du vil læse om sådanne ting, så fis hellere end gerne et andet sted hen.

Hvad jeg bruger mine penge på, skal jeg udelukkende nok selv bestemme, og ingen skal komme og pådutte mig noget som helst om, hvad der er intelligent at bruge sine penge på.

Jeg kan, som privatperson, ikke redde hele verden, jeg hjælper der, hvor jeg finder det nødvendigt, at din mærkesag så er au pair piger, det må stå for egen regning.

Men en ting er sikkert, du skal ikke komme her og dømme os, fordi vi prioriterer anderledes end du gør, og du ikke finder tørklæder som værende et intelligent køb.

Ditte

camilla sagde ...

Jeg køber sgu også mit Louis Vuitton tørklæde med god samvittighed :-).

Emilie sagde ...

Hej Ditte!

Hvis jeg havde pengene og samvittigheden til at kaste så mange penge efter et tørklæde så havde jeg fandme os gjort det! De er jo sååååå lækre!

Anyways, købte du ikke de grå atacomaer på et tidspunkt? synes slet ik du har flashet dem for os?:-(

Ditte sagde ...

Hej Emilie

Jo, det gjorde jeg, men de blev faktisk returneret med det samme. De sad slet ikke ordentligt fast omkring min ankel, så jeg turde ikke gå i dem, og jeg var slet ikke så forelsket, da de først kom hjem til mig. Så den dag i dag er jeg rigtig glad for, at jeg sendte dem tilbage. :)

Mvh. Ditte

Manja sagde ...

Spray bleu er SÅ flot! Endnu en ting, jeg ikke vidste jeg manglede - og som jeg nu får svært ved at leve uden! :)

Ditte sagde ...

Hehe, ja, det er farligt, Manja :D Håber du får fat i det ;)

Marte N. sagde ...

Jeg likte egentlig bare Gris Marine, jeg... De andre var ikke så fine. :(

Anonym sagde ...

Hej Ditte! Ved du om dit Damier-tørkæde, som du viste tidligere på bloggen, stadig er til at få fingrene i?

Ditte sagde ...

Marte: Jeg er også helt klart mest vild med gris marine!

Anonym: Jeg er faktisk ikke sikker, men jeg ved, at en læser fik fat i et, et par uger efter jeg købte mit. :) Så måske du kan være heldig! :)

Helena sagde ...

Hej Ditte
Vil bare høre om du har set eller købt et af dem? Har nemlig været forbi LV i dag, og de havde kun spray rose. Det var faktisk en pæn farve, men jeg gad godt se de andre.

Ditte sagde ...

Merete har hapset Spray Bleu, og vi står begge skrevet op til Gris Marine, men der er ikke kommet flere hjem end de to de havde til at starte med. Så vi krydser fingre for, at der snart sker noget. Og så har jeg nu en veninde på jagt i Paris efter det til mig. :)