onsdag den 28. april 2010

UPDATED PICTURE OF THE BAGS


Givenchy Nightingale Maxi '08, Balenciaga Pom Pom GCH '09
Proenza Schouler PS1 Large Midnight '08, Balenciaga Oval Ink RH '06, Balenciaga Oval Black RH '06
Miu Miu Tie Dye Clutch '06, Balenciaga City Bordeaux RH '05, Prada Drawstring Velvet Pouch '09, 
Marc Jacobs Pung, Proenza Schouler pung '09, Prada Bow Clutch '07
Bottega Veneta Pung, Balenciaga Porte Monnaie Tempete RH '09

Jeg tog dette billede til nogle veninder for et par måneder siden, det var før jeg solgte smukke Miu Miu til Merete. Så helt opdateret er billedet faktisk ikke, men næsten. Hvis der er noget I gerne vil vide, så spørg endelig. Jeg lader billedet tale for sig selv i denne ombæring.

My latest picture of the bag collection.

36 kommentarer:

Lea sagde ...

de er så fine alle sammen..

Louise sagde ...

Hvor meget har du givet for din Prada "bow" taske? Den er så fin! Og hvor har du købt den?

Ditte sagde ...

Lea, mange tak ;)

Louise, priserne jeg har betalt er en privatsag, dem deler jeg ikke, desværre. :)

Miss Jeanett sagde ...

Ihh jeg vidste ikke at du havde Pradas bow taske. Ved du hvad nyprisen er, fordi jeg har ledt og ledt, men kan ikke finde den nogle steder. Er det iøvrigt en gammel model?

Anonym sagde ...

Hvordan er skindet på Givenchy´en? Det ser en anelse mere "rynket" ud ift den nye glatte model - som en del kendisser bl. a Nicole Ritchie er blevet spottet med... Ved du evt om det er samme skind som "medium old pepe" på Barneys website? På forhånd tak :-)

Ditte sagde ...

Jeanett, det er også en nyanskaffelse, har købt den mens jeg holdt pause fra bloggen :) Den er tilbage fra '07, så ja, den er nærmest en old lady i mode øjemed :D Men den lå vist omkring de 3500,- da den kunne købes, den sælges dog til mere den dag i dag.

Anonym, jeg ved desværre ikke, hvad skindet hedder sådan præcist. Har du link til den jeg skal lure på? Så gør jeg det gerne :)

Ditte sagde ...

Den kunne godt minde om dette skind:

http://www.barneys.com/Medium%20Old%20Pepe%20Nightingale/00505004541349,default,pd.html

Den er noget mere rynket end de fleste Nightingales, og det er det jeg elsker. Jeg synes nemt, at den bliver en smule kedelig og pleather agtig i de mere glatte versioner, som bl.a. MKA Olsen er set med. :)

Anonym sagde ...

jeg kan desværre ikke åbne det link du skrev - men det var denne jeg mente:http://www.barneys.com/Medium%20Old%20Pepe%20Nightingale/00505004541349,default,pd.html

Ditte sagde ...

Ja, det var også den jeg mente :D :D

Anonym sagde ...

Tak fordi du gad at tjekke :-) Den ser bare "stiv" ud i skindet hvis du forstår? Men den er måske blødere i virkeligheden...

Ditte sagde ...

Altså nu er min fra FW08, så kan selvfølgelig ikke sige hvordan den på Barneys side er. Men min egen er super lækker og rigtig blød! Den ser ret 'stuffed' ud på Barneys, så det får den nok også til at se ret stiv ud.

Mia sagde ...

ihh hvor har du altså bare mange fine tasker... -du har sådan en fed stil! -hvis jeg havde lidt flere penge til tasker - så skulle det præcis være de samme som du har - de er alle så fine... Er helt vild med din PS1...

Så godt at se nogle indlæg fra dig igen - de gør mig så glæde:-)

Ditte sagde ...

Mange tak, Mia. Det er da noget af et kompliment ;) Det er sjældent at alle tasker lige rammer plet hos andre også. :) Er glad for at du kan lide dem. :)

Anonym sagde ...

Dét er nok det ja. Og igen tak fordi du gad at kigge på sagen :-) Det er dejligt at du er tilbage på banen!

Anonym sagde ...

alle dine tasker er så lækre, er de købt igennem trendsales? Og hvis de er, hvordan finder du så ud af ægtheden af tasken?

Medmindre du har givet fuld pris i butikkerne selvfølgelig! :)

Ditte sagde ...

Nogle er købt fra ny, andre fra eBay, nogle helt tredje fra Trendsales og sidst men ikke mindst igennem venner fra modefora. :)

Balenciaga har jeg fulgt ud styr på selv, så dem tjekker jeg selv inden, jeg køber dem. Givenchy'en fik jeg tjekket på the purse forum og det gør jeg generelt med taskerne, hvis jeg har en tvivl på dem. :)

AM sagde ...

Godt at se dig igen Ditte :) Er så misundelig på din PS1. kh

Ditte sagde ...

Mange tak, AM! Jeg er glad for at være retur. :)

Og jeg kan kun anbefale PS1, den er fuldstændig fabelagtig!

rijaH sagde ...

Nu er jeg ikke så meget inde i tasker igen så kan ærlig talt ikke rigtig se hvad der er hvad.. så du må da gerne opdatere med hvor der står det :D

Ditte sagde ...

Det er hermed gjort. :)

rijaH sagde ...

Tak :D puha at få navne på gjorde dem jo ikke mindre smækre ;D lækker lækker samling :D

Ditte sagde ...

Mange tak :)

Carla sagde ...

hvordan fik du fat i miu miu tie dye tasken?

Ditte sagde ...

Jeg købte den af en veninde :)

Fuglen sagde ...

I forhold til den PS1 - er det ikke irriterende at man skal åbne spænderne hele tiden? Har tænkt over det samme med Alexaen..

Ditte sagde ...

Fuglen: Det synes jeg ikke personligt. Man skal jo altid vænne sig til en ny taske, om det så er en lynlås eller et spænde. Jeg kan faktisk bedre lide lukningen på denne end lynlåse. Da man ofte kun har en hånd fri til at lukke eller åbne med. :)

Bukurije sagde ...

OMG - hold da helt op sikke en masse lækre tasker !!

En fanger dog min opmærksomhed, og det er den røde Prada med de gyldne "motiver".
Hvor er den købt ?? Og ved du hvad ca. prisen er i dag?
Tak for en super skønno blog :D

Bukurije
http://liloemini.blogspot.com

... sagde ...

Hejsa, der blev aldrig svaret på mit spørgsmål ? :S

Bukurije
http://liloemini.blogspot.com

Theresa sagde ...

Hej
Jeg går og tænker på at få købt mig en Proenza i den store str. Hvor vil du foreslå er det bedste sted at købe den, så man evt. også sparer en smule? For kunne forestille mig at Hollgy G vil have en del.
Mvh

Ditte sagde ...

Bukurije, nej, jeg fik kun udgivet din kommentar, jeg fik den på iPhone i går, og jeg var ude, så fik ikke svaret dig :) Den er fra FW09 og er købt i Harrods i London til omkring 3500,-.

Theresa, der er en del at spare på dem, ved at købe dem i udlandet. De har dem hos Mrsh.se, hvor jeg selv har købt min. Derudover har de dem på flere amerikanske sider, men der er jo stor risiko for told. :) Evt. kan du måske få dem til at sende fra Harvey Nichols eller Selfridges i London. :)

Theresa sagde ...

Tak for tippet, det blir Mrsh.se! Det jo en del at spare!
Jeg stod jo med den i Barney's New York for en uge siden og købte den ikke, da jeg var bange for tolderne og nøj hvor jeg ærger mig nu!
Men så du skrev på en anden kommentar at du havde plads til din Macbook Air. Min er en alm. macbook men tror du det vil kunne gå?

Mvh og tak for god blog :)

Ditte sagde ...

Jo, tror godt lige den vil kunne rumme en almindelig MacBook også. :) Og MrsH er et godt valg! De har været meget søde at handle hos. :)

:)

Mvh. Ditte

Theresa sagde ...

Fantastisk! Tak for rådene! Uh jeg er spændt på den! :D

Anonym sagde ...

Et læserønske - Det kunne være superfedt hvis du fotograferede din stiletter/sko og støvler :-) Det er med garanti en lækker samling!

Ditte sagde ...

Anonym: Mange tak for idé til indlæg. Jeg har faktisk allerede en del indlæg med mine sko, du kan se dem under labelet: sko, som du finder her:

http://velvet-snow.blogspot.com/search/label/Shoes

Ditte sagde ...

Anonym: Mange tak for idé til indlæg. Jeg har faktisk allerede en del indlæg med mine sko, du kan se dem under labelet: sko, som du finder her:

http://velvet-snow.blogspot.com/search/label/Shoes