torsdag den 29. april 2010

DREAMING OF GREYISH STUFF


Jeg har i længere tid overvejet at tilføje endnu en PS1 til samlingen, og lavede derfor denne collage-børge i sin tid. Jeg har siden jeg lavede den anskaffet mig hele to af tingene fra ovenstående collage, hvilke tror I det er?

I've considered getting yet another PS1, since I made the collage I've added two of the things to my collection, which ones do you think I've bought?

9 kommentarer:

Molly sagde ...

jeg ved ikke hvorfor, men jeg har på fornemmelsen at det er tørklædet og halskæden...?
Alt i den collage er jo lige til at spise!

Jeg går også og pønser på at anskaffe mig en PS1, men kan ikke helt finde ud af om det skal være en large eller medium. Så i din post om din (to die for) taskesamling at du har en large - hvordan er den? og har du haft en medium i hænderne også?

Svært at vælge!

MVH Molly

Anonym sagde ...

Jeg ved det :D

Kh Nieke

Laura sagde ...

Hvor er den øverste ring fra?

Ditte sagde ...

Molly, ja ikke!? Jeg vil have det hele :D

Jeg vil aldrig have mindre end large i PS1. Jeg synes medium er for lille og ser for lille ud. Jeg kan have min MacBook Air i large, og det kan jeg SLET ikke i medium. Jeg ville egentlig kalde medium for small, hvis du spurgte mig, for den er ikke særlig stor. :) Så jeg vil til enhver tid anbefale large. :)

mvh. Ditte

Ditte sagde ...

Laura: Alle smykkerne er fra Pamela Love.

Ditte sagde ...

Nieke, ja du gør :D

Cecilia sagde ...

Orv den er godt nok lækker i grå den PS1..
Jeg drømmer selv om at min næste taske skal være en grå en.. fx. en Bal..

Og det tørklæde der er da også bare SÅ lækkert..

Monica sagde ...

Ditte, hvor har jeg bare savnet dine indlæg på bloggen. Dejligt at have dig tilbage! men også farligt. du har lige fået mig til at tilføje to ting til shoppingslisten på mandag. om mig som troede at jeg skulle til at sparer op!

Ditte sagde ...

Cecilia, jeg kan kun anbefale en grå Bal, jeg var rigtig glad for min grey '05 city. Jeg er dog ved at køre lidt træt i Balenciaga, derfor har jeg solgt lidt ud. :)

Monica, mange tak, hvor er du sød ;) Og UNDSKYLD ;) Hvilke sager skal du have hapset?