onsdag den 1. december 2010

HAPPY DECEMBER 1ST


I morges vågnede jeg op til denne julekalender, men jeg glemte faktisk helt at åbne den, så det skete først engang i eftermiddag. Jeg har ikke haft mange chokolade julekalendere igennem mit liv, men chokoladen i disse traditionelle slags er jo virkelig heller ikke værd at spise. Denne blev købt i Sverige, mest fordi den er sjov, og så har jeg da en julekalender.

Vores blog skulle gerne blive flyttet i løbet af nattet, så hvis I er natteravne (ligesom mig) og I oplever problemer, så er det derfor. Vi arbejder dog på sagen, og I skal nok få mere at vide om, hvad der er sket, så snart vi er rykket videre. 

This is my Christmas calendar, I couldn't help it, I had to get it, I love all the Swedish babbling, which I do not understand most off. We're moving the blog tonight, so if you experience any trouble please just check back later, we'll be back asap!

6 kommentarer:

Fuglen sagde ...

Hov hov! Er der nogen der har snacket i nummer 4?! :-)

Ditte sagde ...

Heheh, tænkte nok spørgsmålet ville komme. Jeg har faktisk ikke tjekket - men den har set sådan ud siden jeg pakkede den ud af foliet. Den er vist blevet mast under transporten hjem fra det der Sverige. :(

Fuglen sagde ...

Man skal også passe på med de svenskere..

Bex sagde ...

Jeg er vild med den! :)
Er i det hele taget ret glad for julekalendre (trods min alder siger 24, ahem!)
Har fået en Toms, en skrabe og har købt to helt vildt flotte i pap med engle og glimmer på :D

Ditte sagde ...

Det skal man nemlig!

Ditte sagde ...

Bex, ahhh, det lyder rart! Og meget mere kvali end min ;)