mandag den 30. november 2009

OUTFIT // SCHOOL AND DINNER

I dag er jeg påbegyndt den sidste uge i dette semester, så mine eksaminer er lige om hjørnet. Øv. Mine forældre var dog lige en tur på besøg i dag og vi tog ud for at spise store burgere på Halifax, hvilket altid er et sikkert hit hos mig.

I får lige et outfit billede fra i dag, der dog bærer præg af, at jeg stadig er halvsyg og hoster i et væk.


Jakke Zara, Kjole H&M, Cardigan H&M Divided, Støvler My favorites, Taske Rika, Tørklæde Rabens saloner

Today have began my last week in school before my exams begin and my parents were visiting, so we went out for burgers.

DEAR SANTA // A LITTLE EXTRA WISH, NOTHING MAJOR


(NAP)

Oh, dear Shoe God! I'm in looooove! And dear Santa, please add these to my wishlist!

I THINK WE'RE DOING A JACKET-THEME


Vi poster en del jakker og frakker på bloggen pt. Men vi har også begge noget for jakker, så det er ikke helt unormalt. Jeg havde egentlig svoret, at jeg ikke skulle købe nogen vinterjakker eller frakker i år, men nu er det allerede blevet til 5. Men ja, to af dem er altså skindjakker, og kan derfor også bruges til foråret og her i efteråret. Og jeg har desuden solgt tre andre vinterfrakker.

I fredags hapsede jeg denne jakke med hjem fra Gina Tricot, den minder mig om Balenciaga '04 jakkerne, som alle de store modeller luftede under sidste modeuge, selvom den selvfølgelig langt fra er ligeså flot. Men da den nu var nedsat til 250,-, ja, så prøvede jeg den altså lige på. Den var virkelig overraskende fin, har ellers været en smule tilbageholdende overfor den fake pels. Men sammen med mine Chloé støvler og mit brune Louis Vuitton leopard tørklæde, så var den faktisk virkelig fin. Så ja, jeg giver den en chance.

We're posting a lot of jackets on the blog at the moment, but we both love jackets, so that's the reason. I promised myself not to buy any jackets this fall, but now I've bought 5 already, 2 of those are leatherjackets though, and I've sold 3 vintercoats from last year! This friday I bought this jacket in Gina Tricot, it reminds me of the Balenciaga '04 jacket that every model wore last fashionweek, and since it's not possible to find, and it's damn expensive I got this one, eventhough it's not nearly as gorgeous as the real one. It looks great with my Chloé boots and my brown Louis Vuitton leopard scarf! I'll give it a shot at least.


(Jak & Jil, Style.com, Tfs)

søndag den 29. november 2009

H&M TREND STUDDED JACKET

Jeg købte denne jakke i fredags, jeg har længe ledt efter en pudder farvet jakke, men den rette har bare endnu ikke været der. Men udover jeg ledte efter en pudder farvet jakke, ja, så har jeg også ledt efter en jakke med nitter over det hele. Så to fluer med et smæk, da jeg fandt denne. Den er fra H&M Trend og kostede 399,-.

I've been searching for a nude jacket for a while, and a studded one for that matter. When I found this I got both in one, which was perfect! It's from H&M Trend.

lørdag den 28. november 2009

WHOOPS // I DID SOMETHING BAD TOO

Godt nok blev denne Rika jakke købt, mens Ditte var i København, så det er ved at være et par uger siden. Men jeg havde savlet over den i flere måneder og troede egentlig forlængst, at den var udsolgt i min størrelse. Så hang den bare der i Birger C. og kaldte på mig. Den måtte selvfølgelig med hjem.

Jeg har endnu ikke haft den på, men det bliver jeg nødt til at gøre noget ved snarest. Jeg tænker, den ville være fantastisk med en band tee under, et par skindleggings og mine nye Zara wedges støvler i ruskind (som snart er på vej til mig).



I bought this lovely Rika jacket when Ditte was in Copenhagen a couple of weeks ago.

fredag den 27. november 2009

WHOOPS // I DID SOMETHING BAD, BUT I LIKE IT

Acne Atacoma's in Grey Nubuck, limited edition, only available at My Theresa!
I just made a preorder! They will be shipped out on monday!

DEAR SANTA // I ONLY WISH FOR...


Jeg er meget beskeden normalt, når det kommer til min ønskeseddel til jul. Men her på bloggen kan jeg fint ønske mig lige det, jeg har lyst til, så det har jeg gjort...

I'm normally very humble about my wishlist for christmas, but here on the blog, I can wish for everything I want, and so I did...

torsdag den 26. november 2009

DESIRABLE OUTFIT // WEARING MY TIE DYE CLUTCH


Kjole Isabel Marant, Cardigan Luella, Sandaler Chloé, Clutch Miu Miu, Ur Michael Kors,
Armbånd Max & Chloé, Ringe Digby & Iona, Browns Fashion, Black Boots

onsdag den 25. november 2009

OUTFIT // UP AND ABOUT

Jeg har de sidste par dage ligget syg, men i dag var der ingen vej uden om, for jeg skulle aflevere opgave og skulle også have en ny opgave udleveret. Så jeg blev desværre nødt til at komme op af sengen og kaste mig i tøjet (deraf det meget trætte og forkølede udtryk på billedet). Meget passende havde jeg, da Ditte og jeg var i Sverige, købt et par jersey bukser fra Stine Goya for Weekday kollektionen. De var virkelig rare, når nu jeg skulle være afsted hele dagen.



Bukser Stine Goya for Weekday, T-shirt H&M Trend, Jakke Holly Golightly, Sko Minnetonka, Tørklæde A. McQueen


I've been ill the last couple of days, but today I had to go to school, so I put on my new Stine Goya for Weekday pants.

I'M IN DOUBT // ARHHH


Jeg ved ikke helt, om jeg har lavet en fejl. Jeg bestilte jo, som I ved, den blå jakke i sidste uge, og den kom så i grå dagen efter. Og jeg er lidt i tvivl, om jeg skulle have taget den grå i stedet, bl.a. fordi jeg ikke er sikker på, om jeg vil bruge PS1 sammen med den blå jakke? Hmmm.

I don't know if I made a mistake. I ordered the navy jacket last week and the next day it arrived on the site in grey. Now I have doubts wether or not I chose they right color. I'm not sure if I will use the navy one with my PS1 bag? Hmm.

tirsdag den 24. november 2009

OUTFIT // STILL HANGING OUT AT UNI



Skindjakke H&M Trend, Jakke Stine Goya for Weekday, Jeans Topshop, T-shirt/Kjole COS,
Tørklæde Louis Vuitton, Støvler My Favorites, Taske Balenciaga

I dag har vi endnu engang været på uni, jeg kom hjem kl. 18.45, og jeg er pænt træt nu. Jeg skal afsted igen i morgen tidlig, så jeg vil tidligt i seng. Heldigvis skal min veninde Mathilde og jeg gå lidt tidligt i morgen, da vi skal i biografen. Denne gang står den på Millennium 'triatlon', hvilket er Stieg Larsson triologien, og ja, vi skal se alle tre i træk, tror det bliver lidt hårdt faktisk, men jeg glæder mig.

TOPSHOP // BEADED BRA


Topshop har i dag lagt denne BH op på siden, den ville være super fin under de kjoler og bluser, hvor man kan ane BH'en indenunder. Find den her.

This bra is now on the Topshop site, it would be great underneath seethrough pieces. Find it here.

DESIRABLE OUTFIT // CHRISTMAS PARTY


Jakke Topshop, Taske Proenza Schouler, Kjole Kate Moss for Topshop, Halskæde Tom Binns, Ring Browns Fashion,
Armbånd Goti, Ring Browns Fashion, Ring Black Boots, Sandaler Balenciaga

mandag den 23. november 2009

OUTFIT // HANGING OUT AT UNI


Jakke H&M Trend, Kjole Manoush, Støvler Chloé, Taske Givenchy Nightingale

Jeg har været på universitetet hele dagen, eller det vil sige, at jeg mødte kl. 12, jeg kunne nemlig ikke sove i nat. Derefter havde vi metode øvelser, den sidste af slagsen, samt møde med vejlederen. Sidst på eftermiddagen fik sekretæren endelig hængt vores karakterer fra vores teorieksamen op, jeg blev vildt overrasket og glad, jeg fik nemlig 7. Det havde jeg ikke forventet, så det var fabelagtigt.

I've been at the university all day, we had a meeting with our counselor, and our grades from the exam I attended start November finally arrived. I was very happy, since I passed, and it was so much better than I expected.

H&M S/S 2010

Jeg var ligesom en masse andre bloggere også inviteret til H&M's fremvisning af deres forårs-og sommerkollektion 2010. Der var en masse lækre sager i mellem, men I får lige mine favoritter, som bestemt var deres fodtøj. Jeg elsker, at de nu er begyndt at producere flere af deres sko i ægte skind. Min absolutte favorit er bestemt de høje rusindsstøvler med peeptoe, som kommer i butikkerne i uge 2 med en pris på 499,-





Thursday last week I went to H&M to see their S/S 2010 collections. This is the pictures of are my favorites.

DESIRABLE OUTFIT // WANNA GO SHOPPING


Bluse 3.1 Phillip Lim, Jakke Roberto Cavalli, Nederdel Topshop, Støvler Emma Cook for Topshop, Taske Proenza Schouler,
Hue Burberry Prorsum, Ur Michael Kors, Ringe Black Boots, Browns Fashion

Jeg er på uni hver dag lige for tiden, vi skriver projekt og har efterhånden ret travlt. Så mine indlæg bliver lidt korte og sjældne, men jeg gør, hvad jeg kan. En læser efterlyste mine 'Desirable Outfit' indlæg den anden dag, så dem er jeg så småt gået i gang med igen, for jeg synes faktisk selv, at de er ret sjove at lave. En skam min garderobe ikke indeholder alle de sager, som Polyvore gør.

I'm at the university everyday currently, and therefore I will be a bad blogger the next month. I will do my best to post regular though. A reader requested my 'Desirable Outfit' posts yesterday, so I will try to do these more often.

søndag den 22. november 2009

TOPSHOP FAVORITES #6


Find the items here and here.

DESIRABLE OUTFIT // SUNDAY HANG OUT



Ur Michael Kors, Nederdel Topshop, Jakke Topshop, Armbånd Elizabeth & James,
Taske Proenza Schouler, Støvler Proenza Schouler, Tee Alexander Wang

lørdag den 21. november 2009

OUTFIT // THE FIRST CHRISTMAS PARTY

I går aftes var jeg til årets første julefrokost på mit studie. Jeg holdt mit outfit helt i sort, og det blev et meget afslappet look, iført mine nye sorte blondebukser fra H&M.

Nu vil jeg tage afsted igen og spise en masse sushi med nogle gamle kollegaer.
Hav en skøn lørdag aften derude.


Bukser H&M trend, t-shirt Flying A, Sko Acne, Armbånd JKC

FINALLY I FOUND MY MAXISKIRT

Jeg har overvejet at sy en sort maxi kjole om til en nederdel, men har aldrig fået det gjort. Derfor blev jeg super glad, da jeg fandt denne maxi nederdel i Weekday torsdag i sidste uge, den koster 300,- og der er stadig nogle stykker tilbage derinde.

I've considered to customize a black maxi dress into a maxi skirt, but never really came around to it. So I was very happy when I found this skirt last thursday in Weekday, it was 300,- DKK.

fredag den 20. november 2009

BUY // MY NEW WESTERN WEDGES

Kia viste i sommers et par meget skønne kilehælssandaler i ruskind, da hun havde været en tur i Øksnehallen under modeugen. Efter at have været på besøg hos Friis og Co. i sidste uge og deres PR-ansvarlige Mia havde dem på, så var jeg endnu mere solgt.

Det var kun en ting at gøre. Hov, nu bor de hjemme hos mig, og de er fantastiske.



Kjole Day Birger et Mikkelsen, Cardigan Vero Moda, Sko Friis & Co.

I have been in love with these wedges since this summer and now they are finally mine.

TOPSHOP RESTOCKED THE COAT OF MY DREAMS

Endelig kom frakken tilbage på Topshop.com, og jeg hapsede den med det samme. Denne gang skulle den ikke have lov til at slippe forbi min næsetip. Den bliver solgt for over £200 på eBay, så jeg er super glad! Du kan finde den her. Brug TSBOOK10 for 10%.

Finally the coat got restocked on Topshop.com, and I bought it right away. It's being sold for over £200 on eBay, so I'm super excited! You can find it here. Use TSBOOK10 for 10%.

STINE GOYA FOR WEEKDAY JACKET

Jeg var ikke i København, da Stine Goya for Weekday kollektionen blev lanceret, så jeg så den først forrige weekend. Jakken her fangede mit blik ved første øjekast, og derfor kunne jeg ikke lade denne jakke hænge, da jeg endelig fandt den i min størrelse i Malmö i søndags.

I wasn't able to attend the launch of the Stine Goya for Weekday collection. So when I spotted the jacket of my dreams in Malmö this sunday in my size, I had to get it.

torsdag den 19. november 2009

OUTFIT // AT H&M AND CLAUDIO FERRICI

Efter min forelæsning i dag, tog jeg ind en tur ind til H&M's showroom, hvor der i dag var pressedag. Der fik jeg set en masse af deres fine kommende sager (billeder følger snarest) og også en masse skønne bloggere. Efter det tog vi ned i Claudio Ferrici, som åbnede ny butik i Pilestræde.

Jeg fik også købt mig et par brandlabre sko, som jeg glæder mig til at vise jer. Nu må jeg vist også se at få solgt lidt ud, så jeg har smidt en smule på salgsblog. Tag endelig et kig her.


Frakke Zara, Kjole COS, Tørklæde A. McQueen, Støvler Friis & Co., Taske Balenciaga

I went to H&M's showroom and the store opening at Claudio Ferrici today.

THE BOOTS ARE NOW ONLINE!

En del af jer viste stor interesse for disse støvler, da vi postede billeder fra showroomet, og nu har en læser netop gjort os opmærksom på, at de nu er kommet online. Find dem her, på side 10.

A lot of our readers loved these boots, when we posted pictures from our visit in the H&M showroom, now they're online!

ZARA LEATHER JACKET

Jeg har solgt virkelig meget ud i min garderobe på det seneste, og bl.a. har jeg solgt alle mine skindjakker. Så jeg manglede i den grad nogle andre. Det er blevet til aviator jakken jeg viste jer i går og så denne sorte skindjakke fra en gammel Zara kollektion. Merete har den også, og har brugt den virkelig meget, så jeg håber, at jeg bliver ligeså glad for den.

I've sold all my leather jacket during the last couple of months, so I was in desperate need of some new ones. I got the aviator jacket and this black one fra an old Zara collection.

AVIATOR LEATHER JACKET

Jeg har haft veninder rundt om i verden til at lede efter denne jakke for mig, det startede med Acie i Stockholm, derefter min egen jagt i Danmark, så spurgte jeg Mathilde i London, samt Tikkie og Mille i New York. Ingen held hos dem, desværre. Min veninde Cecilie fandt den så i forrige weekend i Paris. Så endelig blev den min!

I've had friends all over the globe to search for this jacket. Acie searched Stockholm, Mathilde searched London, Tikkie and Mille searched New York, and finally my friend Cecilie found it in Paris last weekend! Finally it's mine!!

onsdag den 18. november 2009

EBAY DEAL HUNTER CHALLENGE // THE REST OF THE ITEMS

Så fik jeg også taget billeder af resten af de sager fra eBay Deal Hunter Challenge, som Ditte og jeg købte. Vi fik fat i denne skønne grå lammepels, en fin kjole i brokadestof og en smuk lille bucketbag.
Jeg synes alt i alt, at vi fik fat nogle rigtig gode ting, som vi begge sagtens ville kunne til at fungere i garderoben.



Pictures of the rest of our items that we bought for the "Ebay Deal Hunter Challenge"

DIY // SPIKE BRACELET

Jeg har længe ledt efter et armbånd med spikes, men synes altid de er røget for næsen af mig. Eller også er de købt i Prag, ikke Maria. ;) Men endelig fandt jeg nogle halskæder på udsalg, jeg overvejede faktisk at købe en til fuld pris i sidste uge, men lod den heldigvis hænge. Den stod til 249,- før, og jeg fik dem til 59,- pr. stk. Jeg købte to, og brugte alle sølv spikes på den ene halskæde og ca. 10 fra nummer to. Så nu har jeg endelig et spike armbånd. Det kommer nok på til fødselsdag på fredag.

I've been searching for a spike bracelet what seems like forever, but they always seem to disappear before I get hold of them. But I found some necklaces on sale, and yesterday I made this bracelet of them. I think I will wear it this friday.

EBAY DEAL HUNTER CHALLENGE // SOME OF THE ITEMS

Vi var til bedømmelsen i eBay Deal Hunter konkurrencen i fredags, og vi vandt desværre ikke. Men det er jo helt fint, når det er kære Kia, der vandt i stedet, hun får i hvert fald et stort tillykke herfra, og jeg håber, at hun får den iPhone, hun har ønsket sig længe. Vi har haft rigtig travlt i København, så vores items er blevet en smule forsinkede, de fleste befinder sig hos Merete, så dem må hun fotografere. :D Her er til gengæld de ting, som befinder sig hos mig, udover stiletterne, som I kan se her, hvis I har misset dem.

Essie neglelak i farven 'Greenport', Seche Vite Topcoat - den bedste topcoat nogensinde, uundværlig for dem der bruger neglelak og sidst men ikke mindst et spike armbånd fra Fashionology.

tirsdag den 17. november 2009

I CERTAINLY WOULDN'T MIND


Ring from Collette.fr

BUY // BLOUSE DRESSES WITH LACE



Jeg ledte efter disse to i Malmö, men grundet lukkede butikker en masse, så fandt jeg dem desværre aldrig, men da jeg var inde i Aalborg i dag, for at forny mit buskort, så hang de der, endda i begge farver, så jeg skyndte mig at snuppe dem med hjem. Jeg tror, at den pudder skal på allerede på fredag til en venindes fødselsdagsfest.

I was searching for these in Malmö, but I didn't find them due to all the closed stores. But today I was in the city and there they were, so I had to get both of them. I think I will wear the nude one the friday to a birthday party.

mandag den 16. november 2009

BUY // NEW BOOTS FROM SWEDEN

Hold da op, det har været en begivenhedsrig weekend. Ditte kom på besøg fra torsdag til søndag, og vi har som altid haft det skønt. Så det har været en weekend fyldt med hygge, grin og shopping.

Vi har været til et hav af ting som Super de Luxe loppemarked, min fødselsdagsfest og eBay Deal Hunter Challenge. Vi glemmer simpelthen bare alt for ofte at hapse billeder, fordi vi hygge os alt for meget. Der kommer dog snart lidt billeder på bloggen af vores fund fra Ebay eventet.

Vi nåede også, som altid, en sviptur til Sverige i går, og vi fik begge købt en smule. Jeg fik bl.a købt disse wedges fra "Din Sko" i ægte skind til bare 450 dkk, som I lige får et billede af. De andre sager må jeg se, om jeg ikke kan få taget billeder af snarest. Jeg fik nemlig også købt et par brandlækre skindleggings, som jeg glæder mig til at vise jer. Så må jeg se, om jeg kan nænne, at sælge de andre, jeg har.

I NEED THIS DRESS


Jeg er blevet forelsket, igen. Denne gang i en kjole fra Kimberly Ovitz SS10. Er den ikke fabelagtig?

I fell in love, again. This time it's a dress by Kimberly Ovitz SS10. Isn't it gorgeous?

søndag den 15. november 2009

ARRIVAL // FEATHER COLLAR


Jeg modtog fjerkraven fra Topshop den anden dag, og den er bare så fin! Glæder mig til at tage den i brug.

I received the feather collar from Topshop the other day, and I really like it! Cannot wait to take it out.

lørdag den 14. november 2009

ZARA SPOTTING #3

Vi var i Zara i torsdags, og vi købte begge et par sager. I har allerede set Meretes leopard frakke, og her får I de sidste Zara køb.

Jeg købte den grå 'kjole' med læg, Merete hapsede blusen med skulderpuder og lomme på brystet, samt den grå bluse med nitter på skuldrene.

This thursday we went to Zara, and both of us found great stuff. You've already seen Merete's leopard coat, and here's the last buys. I got the grey 'dress', Merete got the first top, and the grey blouse with studded shoulders.



ARRIVAL // FINALLY THEY'RE HERE

I sidste uge fik jeg endelig pakke fra H&M, den indeholdt bl.a. disse skønheder fra Divided Exclusive og sengetæppet fra H&M Home, som de ligger på. De passer perfekt og sidder rigtig godt på foden, jeg er dog ret skuffet over kvaliteten på lynlåsen, den kører ret dårligt. Men jeg håber, at det bare er opstartsproblemer, for de er ellers virkelig smukke og lækre at have på.

Last week the Divided Exclusive sandals finally arrived, they fit perfect and they are quite comfortable to wear. I also received my quilted bed cover too in light pink velvet, I adore it.

fredag den 13. november 2009

BLOGGER INTERVIEW

Helene spurgte os, om vi ikke have lyst at medvirke i et interview til hendes blog, og det ville vi selvfølgelig meget gerne. Vi håber, at I har lyst til at læse det. Se interviewet her.




We got interviewed for another blog. Read it here

EBAY DEAL HUNTER CHALLENGE // THE DECISION

Om en time sidder vi på Café Alma til afgørelsen af eBay Deal Hunter Challenge konkurrencen, det bliver super spændende. Men jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer et af vores køb til konkurrencen, I har jo ventet længe nu. Vi har købt disse enormt smukke "Panic" stiletter fra Topshops Boutique kollektion. De var et smut omkring Mathilde først, da sælger ikke ville sende til Danmark, men vi fik dem! Og det er vi bare super glade for. Jeg har længe savlet over dem, og de passer virkelig godt til de andre ting, vi har købt. Og så må man jo sige, at de var et kup, og det er trods alt det, konkurrencen går ud på. Så vær søde, og kryds fingre for os, vi vil så gerne vinde! ;)

Here's one of the buys for the eBay Deal Hunter Challenge, which we are attending at Café Alma in 1 hour. It's a pair of Topshop Boutique 'Panic' shoes, which we got for a fraction of the retail price, a real eBay bargain! Have your fingers crossed for us! I hope we win ;)

torsdag den 12. november 2009

PAPARAZZI SHOTS OF MERETE IN HER NEW ZARA COAT

Jeg tog et par billeder af Merete i dag inde i Zara, jeg fandt denne fine frakke til hende, og tvang, som oftest, hende til at tage den på. Jeg finder ret ofte fine ting, som jeg får Merete til at tage på, når vi shopper sammen. Nogen ting er udelukkende for sjov, og vi kan virkelig grine længe af mærkelige ting. Men andre er ret seriøse som denne frakke f.eks. Det viste sig heldigvis, at den var en succes, så den kom med os hjem. Det var der også to andre ting, som jeg fandt til hende der gjorde. Bl.a. et par fine blondebukser, som vi glæder os til at vise jer.

I took a couple of shots of Merete at Zara yesterday. I found this leopard coat for her. She's been searching for the perfect wintercoat, and luckily this one was perfect. I often find stuff for her to try on, when we shop together and we have lots of fun with trying on silly stuff too. But yesterday I found 3 items that she bought with her home. This coat and a pair of lace trousers, which we can't wait to show you later.

ANOTHER HORSE DRESS FROM MANOUSH

Jeg købte, som nogle af jer måske husker, en kjole fra Manoush for kort tid siden. Den blev købt, da jeg i lang tid havde drømt om denne kjole, som jeg nu netop har fået ind ad døren. Den anden blev købt, fordi jeg ikke kunne finde denne, og ja, jeg købte den i et kort øjebliks hjernedød-hed. :D Så den røg faktisk direkte retur, kassen blev kun åbnet, for at finde oplysninger om returnering. Men i sidste uge dukkede den rigtige kjole, drømme-kjolen, så op på eBay, og endda til halv pris i forhold til den anden, så jeg smed et Best Offer og sælger accepterede med det samme. Og ja, her er den så, drømmekjolen. Yay!

As some you might remember I bought another Manoush 'Horse' dress a little while ago, that one was a second choice though and a week ago I found the one I've been searching for. It arrived a couple of days ago. I really love it, and I'm glad I choose to return the 'second choice' dress.

ARRIVAL // CHLOÉ WEDGES

I går ankom mine længe ventede Chloé wedges, og de passer PERFEKT! Jeg kunne ikke være mere glad, jo, hvis sælger havde forsålet dem inden afsending, men det er vist lidt for meget at forlange, så afsted til skomageren med dem, før de kommer på, desværre. De havde ellers været fabelagtige til eBay Deal Hunter Challenge-afgørelsen i morgen.

Vi skal være på en café på Islands Brygge, og dommerne er blevet endeligt offentligtgjort i dag. Det bliver sangerinden Karen, skuespillerinden Laura Christensen og art director på Costume Malene Christensen. Det bliver super spændende at møde dem alle, både dommerne, Laura Gade-Rasmussen, som vi også arbejder sammen med om Din Shopping Ven, og ikke mindst de andre bloggere. Jeg har jo endnu ikke mødt Maria, Acie og Lotte. Derudover deltager Kia og Marie, som deler blog med Lotte. Nå men lige nu sidder jeg i flyet på vej mod København, Merete og Camilla. Det bliver SÅ dejligt!

onsdag den 11. november 2009

ONE OF MY BIRTHDAY GIFTS

Jeg havde fødselsdag i går og fik en masse skønne gaver. Af mine forældre fik jeg bl.a. dette super fine fad fra Liebe, som jeg har gået og sukket over så længe. Jeg er simpelthen den største slikgris, så det kunne simpelthen ikke passe bedre. Dejligt at den endelig er blevet mit.

I morgen kommer Ditte til København og jeg glæder mig sådan til, at vi skal have nogle tophyggelige dage.




It was my birthday yesterday and I got this pretty dish (The text says: Much more candy) from my parents.

VELVET SNOW & EBAY DENMARK


Vi har i samarbejde med eBay Danmark (som lanceres næste år) og specielt Laura, lavet en gruppe på Facebook, her hjælper vi brugerne med køb på internettet, med at finde gode kup og de rigtige lagersalg. Du kan kommunikere med de andre brugere, dele jeres gode køb og råd, få hjælp til, hvor du kan tjekke den taske, du tvivler på er ægte, se de nyeste rabatkoder, osv. Kort sagt, alt den viden og erfaring, som vi har skrabet til os på internettet og igennem årene på eBay, Trendsales, QXL og lignende. Det har vi nemlig besluttet at dele med jer. Meld dig ind her.

We have a new group up on Facebook, it's made together with eBay Denmark, which starts next year. It's primarily for Danish users though, since it's all on Danish. But we can't wait to work together with eBay and Laura on this project! Find the group here.

tirsdag den 10. november 2009

STILL CONSIDERING A CLAW CUFF



(mrsh.se)

Modsat andre er jeg slet ikke færdig med Pamela Loves designs, for mig har de noget nær klassiker potentiale. Jeg har, som mange af jer læsere allerede ved, savlet over ovenstående armbånd i laaaang tid. Og ja, jeg gør det stadig. Det er skrevet på ønskesedlen til jul, og nu skal jeg så beslutte, hvilket metal jeg skal ønske mig det i. Umiddelbart bliver det det sølv, selvom jeg længe har været forelsket i det gunmetal. Men det gunmetal er desværre belagt, og jeg var må indrømme, at det giver mig lidt vel mange associationer til Arena Cph smykkerne, bare i et meget dyrere leje, og derfor tror jeg på, at jeg vil blive gladere for det sølv.

Hvad tænker I? Er det alt for vildt og lige nu til jer, eller kan I godt følge mig i min klassiker-tanke?

I'm still not over Pamela Love, not at all actually, I still love her designs and I am still considering one of her claw cuffs. I've put it on my wishlist for Christmas, now I just have to decide which metal I want, I think I'm going for silver. It will last the longest. What do you think?